Kenapa beli daripada Taobao

  • Harga Murah
  • Diskaun dan jualan murah
  • Boleh dipercayai
  • Pilihan yang luas

Harga murah

Ramai orang tahu kalau membeli barang China memang murah, Taobao tidak terkecuali dan memang sangat terkenal sebagai kedai e-dagang yang murah dalam kalangan rakyat China sendiri juga.

Diskaun dan jualan murah

Taobao juga seringkali memberi diskaun dan melakukan jualan murah disamping harga mereka yang sudah murah. Terdapat juga penjual yang akan memberi potongan harga lebih agar dapat bersaing dengan penjual lain.

Boleh dipercayai

Taobao telah menjual berjuta-juta barang ke seluruh dunia dan mempunyai penjual dan pelanggan tetap yang sangat ramai dari seluruh pelosok dunia. Taobao juga amat terkenal dan dipercayai oleh pengusaha-pengusaha di Malaysia.

Pilihan yang luas

China ialah sebuah negara yang luas dan mempunyai jumlah penduduk yang tertinggi di dunia. Senarai produk yang dijual penjual di Taobao telah mencecah berbilion-bilion. Pelanggan mempunyai banyak pilihan dan Taobao menjual hampir semua jenis barang.


Tapi Taobao menggunakan bahasa Cina 100% dan penggunaan wang tunai RMB sahaja. Macam mana rakyat Malaysia nak beli dari Taobao?

Jangan risau, Buymall kan ada! Buymall menawarkan servis menguruskan barangan pembelian anda dari China hingga ke Malaysia!  Anda boleh layari laman web www.buymall.com.my untuk maklumat lanjut.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *